Idrettsdag med stor suksess

18.Mai arrangerte Bud IL sammen med NEAS idrettens dag på stadion. Arrangementet ble meget vellykket og stort oppmøte blant lokale.

Idrettens dag 18.mai

Lørdag 18.Mai inviterer vi til idrettens dag på Bud Stadion. Gratis inngang for hele familien.

Grasrottrener delkurs 1

16 deltakere fra Bud og Bryn gjennomførte i helgen delkurs 1 - barnefotball med kursholder Anders Hustad.

Saksliste og årsmelding

Da er det to uker igjen til årsmøtet 2019, her finner du saksliste og årsmelding.

Innkalling Årsmøte

Mandag 11. mars 2019 kl. 18.00 Bud Samfunnshus

Trener damelaget 2019

Vi i Bud IL har gleden av å presentere Ruth Hege Dyrhaug som trener for Bud IL sitt damelag for senior.

Intervju i RB

Styreleder i Bud IL Rita, var lørdag 19/1 intervjuet i Romsdal Budstikke i forbindelse med sitt engasjement i Bud IL. En flott ambassadør for klubben og Bud!

Medlemsinfo - Samarbeid om ungdomsfotballen 2019

I.L. Bryn og Bud I.L. skal i sesongen 2019 ha et sportslig og administrativt samarbeid om ungdomsfotballen. Bakgrunnen for dette samarbeidet er å styrke tilbudet til ungdommene våre.

God Jul og Godt nyttår

Bud IL ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et Godt Nyttår.

Ny klubbavis

Årets tredje og siste utgave av Bud IL NYTT er nå levert ut til alle hustander i Bud.